Värm ugnen till 200 grader. Blanda havregryn, ägg, gräddfil, färs, pulver och svartpeppar. Smörj en rymlig långpanna eller ugnsform med olivolja, lägg i färsen och forma den till en limpa
Kryddig grönpeppar köttfärslimpa. 1 kg nötfärs3 msk kalvfond2 ägg1 stor gul lök (finhacka)1 msk tomatpuré1,5 msk sambal oelek0,5 burk grönpeppar i lagVitpeppar, svartpeppar, aromat (eller salt)Blanda alla ingredienserna i en stor bunke
Sa någon pitabröd. Ja, vi fortsätter i det träsket. Vi älskar ju wok i vår familj så det här är ett bra recept man drygar ut genom att äta det i pitabröd
Kvällens middag blev en köttfärswok med nudlar. Jag har varit på utbildningsresa några dagar i Åre och det var rätt skönt att kliva av nattåget och vara hemma igen
Vi fortsätter i "man tager vad man haver" andan även idag. Tänk att man blir faktiskt lite mer kreativ när man måste ta det som finns här hemma, det tycker jag är bra
Asiatisk kål & köttfärswok 8 propoints 4 portioner. Idag var jag och skaffade nytt träningskort på SATS, får se om det går bättre nu, men det är för mörkt & kallt ute å jogga och mitt motionsband är liksom inte samma sak nu när man väl börjat jogga utomhus
Barnmat – Kål & köttfärswok. Kål & köttfärswok Skriv ut Tid att förbereda 15 min Tillagningstid 10 min Totala tiden 25 min Så här dags på året finns det en mycket underskattad och billig vara ute i butikerna, nämligen vitkålen
Köttfärswok och ris. Hej hej. =). Tänk att det snart är advent, jag hoppas att vi kommer hinna att fixa här hemma i helgen inför advent, för nästa helg 1a advent jobbar jag
Friday, baby. Vi ska iväg på konferens och sova borta i natt. Det ska bli najs. Nu kör vi. När vi wokar gör vi alltid en ordentlig laddning så det räcker till matlådor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.