Det blev köttfärsrulle medbacon i Crock-Pot. I veckan fick jag ett nyhetsbrev från Mitt kök där det bland annat tipsades om recept på kändisarnas bästa husmanskost
Klipp bacon i mindre bitar, hacka löken och stek tillsammans så allt fått fin färg. Skär ner blomkålen i lagom bitar och koka i lättsaltat vatten i ett par minuter
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blanda noga, så att hela salladen blir krämig
Salt & peppra samt. Ha ner i en form. 5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dlmildamat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 150g mager riven ost. 1pkt bacon. 5dl mildamat
Tag sedan baconet och broccolin & lägg i den förgräddade pajskalet, blanda ägg, mjölk, salt & peppar (ej för mycket salt) - häll över, toppa med riven ost
Vad jag däremot inte kan tänka mig att leva utan är bacon. Det mesta i köttväg skulle jag kunna avstå. Låt rinna av på hushållspapper så att baconet blir knaprigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.