Köttfärslimpa
Life begins at the end of your comfort zone
Life begins at the end of your comfort zone
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400-500 g Nötfärs 5-10 %
  • 1 Ägg Kryddor
  • Soja
  • 1 Stor gul lök
  • 1 Vitlöksklyfta
  • 500 g Baby spenat
  • 50-100 g Russin
  • Balsamvinäger
  • 150-200 g Fetaost av BRA kvalité
  • Ställ in i nedre delen av ugnen och täck med aluminiumfolie, så att du inte bränner ytan, och låt limpan stå inne i ca 30-40 min, beroende på tjocklek.
  • Låt svalna och servera tillsammans med kokt potatis, brunsås, gröna ärter och lingonsylt, eller varför inte med bulgur, ris eller pasta med tomatsås.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.