Köttfärsgrytamed creme fraiche och salladJag vill ha semester. Den här köttfärsgrytan är nog inte speciellt somrig men när vi åt den för några dagar sedan så öste regnet ner ute och det kändes som om sommaren var väldigt långt borta
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 klyftor vitlök 1 purjolök 1 klyfta vitkål (à 300 g) 1 msk olja 500 g köttfärs 3 msk soja 3 msk balsamvinäger 2 msk råsocker peppar ev salt Till servering potatis rårörda lingon bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Servera köttfärsgrytanmed pressad potatis och broccoli. Köttfärsgryta. Smaka av med salt och peppar. Skala potatisen och koka i saltat vatten tills den mjuknar
Du kan äta den bara med bröd och sallad, eller servera ris eller pasta till. Det här är väl egentligen en sorts chili con carne, även om jag inte valt att kalla den så eftersom det är lite mer medelhavskryddning än vad chili con carne brukar ha
Särskilt om man tillagar dem i ugnen med lite olivolja och salt. För jooo, det är gott med brysselkål. Så jag svängde förbi Coop och köpte hem lite butternut squashoch brysselkål
Vevade ihop en gryta med lite gott och blandat som jag bara måste dela med mig av. Fyll eventuellt på med vatten efter en stund, så det inte blir för torrt
Denna gången blev det både aubergine ochsquashoch även massor med ost, gott, gott. Viktigt här med en god tomatsås tycker jag, ingen köpesås duger här utan gör den själv, enkelt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.