Stek köttfärsen tillsammans med hackad lök och ev vitlök. Jag just avslutat min första jobbarvecka och det känns otroligt bra att vara tillbaka i vardagsrutiner igen
Idag gjorde jag därför en stor gratäng med köttfärsoch vitkål. Nu är det dock dåligt med sån mat för jag har ätit upp allt och det är helt slut på nödlådor
Gick till en sjö där vi tog en fika och åt muffins, gick sedan vidare och träffade en farbror som berättade att det hade kommit en bäver till ett vattendrag i närheten… det var två hundra år sen sist det fanns bäver där, kul att de kommer tillbaka
Hacka lök och vitlök. Tillsätt krossade tomater, kidneybönor, tacomix och chilisås. Smaksätt med paprikapulver, oregano, salt, chilipeppar och en nypa socker
Rör ner lök ochköttfärsoch bryn en stund till, rör så att färsen sönderdelas. Jag testade Birgitta Höglunds soppa från Kreta igår och det var en höjdare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.