Smakrik köttfärs- och risgratäng Häll på köttfärsröranoch strö över riven ost. Skiva champinjonerna, hacka löken och tärna paprikan och låt steka med www.matklubben.se
Mexikansk äggpanna Salt och peppar efter behov. 250 g Köttfärs. 250 g Köttfärs. 2 st ägg. 1 st schalottenlök. 1 tsk Chilipulver www.lchfarkivet.se
Enkel broccoli- och skinkgratäng med keso Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gratäng 500 gram keso naturell 3 st ägg 200 gram Strimlad skinka 400 gram broccoli 75 gram riven ost 0 salt 0 svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Krämig köttfärsgratäng med spaghetti och osttäcke Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gratäng 300 gram spaghetti 2 tsk salt 1 st gul lök 3 klyfta(or) vitlök 200 gram morötter 500 gram blandfärs 1 msk olivolja 2 msk tomatpuré 1 msk balsamvinäger 400 gram pastasås , gärna med basilikasmak 2 dl vatten 1 msk grönsaksbuljong 1 kruka(or) färsk basilika 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 dl crème fraiche 0,5 dl standardmjölk 50 gram prästost Köp receptet www.tasteline.com
Ugnsbakad spetskål 1 st Huvud spetskål. 0,50 dl Olivolja. 10 g Vitlök. Örtsalt. Svartpeppar (nymalen). 100 g Smör www.lchfarkivet.se
Enkel lövbiffsgratäng Cicci och David kom på middag och då bjöd vi på den här mumsiga gratängen. Strimla lövbiffen och paprikorna och lägg i en ugnssäker form Smaskelismaskens
Festbricka med goda små munsbitar Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Rulla ihop laxen och lägg rullarna kallt, gärna en stund i frysen, då blir de lättare att skära i munsbitar Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.