Och mina vänner, det här var till och med godare än pulled pork. Så jag beordrar er alla att laga detta till helgen och publicerar receptet redan idag innan mina starka känslor för rätten hinner avta
Hej alla fina. Hoppas ni haft en fin helg och en bra start på denna vecka. Idag hänger snön i luften och det är riktigt kallt och frostigt ute, men så fint och mysigt liksom
Till scrapträffen hemma hos mig i går hade jag utlovat en heldag i GI och LCHFs tecken. Det höll jag inte helt och hållet, men så väldigt långt ifrån var det inte
(5 portioner)1 kg högrev, benfri1 st gul lök1 st vitlöksklyfta1 st morot150 g rotselleri, 1 bit2 tsk salt0,5 tsk svartpeppar2 msk smör1 st apelsin, rivet skal av2 tsk timjan2 msk tomatpuré3 msk kalvfond, koncentrerad2 dl rödvin2 dl vatten1 burk kokta vita bönor1
Dagen middag, ungsgratinerad falukorv. Detta behöver du till 2 pers + matlåda. En halv falukorvs ring (400 gr)Några minimozarellor½ gul lök Lite senapNågra tomater1 dl keldas mellan grädde½ dl chunky salsaFärsk basilika
Solen lös med sin frånvaro direkt in genom sovrumsfönstret den där måndagsmorgonen i höstjuli. Utanför stod träden näst intill i horisontellt läge och visst fanns det lite fagra vattendroppar i luften som vackert blåste förbi och formade små mönster på mitt fönster
Det har varit tyst på bloggfronten på sistone, men jag ska försöka bli bättre. Jag fick hem senaste numret av Elle Mat & Vin igår och nu hoppas jag på lite ny inspiration
Idag har jag ställt till med brödbak. Med fortsatt gråväder kändes det helt naturligt att börja baka. Brödbak är ett perfekt sätt att få upp värmen när man känner sig lite frusen
Detta supergoda recept hittade jag hos Anna och det var så gott att jag ville delge er receptet. Några småändringar har jag gjort och minskat både på soja och balsamvinäger eftersom det skulle passa dom små i huset, som åt med riktigt god aptit
Vart är det utlovade högtrycket, inte vid Åmmeresort i alla fall kan jag lova er, här är det sånt där smått regn som lägger sig som en hinna på kroppen
Kassler rekomenderar jag verkligen att göra i ugnen istället för att steka. Ibland när man steker tycker jag den lätt blir torr ibland och förlorar den där saftiga smaken den har innan den tillagas
Hello. För ett tag sedan fick jag skärppost och virus i min bloggdator, buhuu. Datorn ska därför strax in på reparation, så under tiden får jag blogga från vår ”tråkdator”