Köttbullar. Blanda ägget och mjölken i en skål. Skär bort kanterna på brödet, skär i tärningar och lägg det i skålen så att det suger åt sig vätskan och blir mjukt
Tidigareharjagdragit mig för attstekaköttbullar, särskilt på vardagar. I dag fick smakerna oss attlängtatillbaks till Thailand - ett receptet från Livsnjutarnas gourmetkök
Låt ströbrödet svälla i grädden. Rör sammanfärserna. Blanda ner lök och ägg i brödblandningen. Tillsätt om så önskas någon matskedvatten till smidig konsistens
Platta ut lövbiffarna. AndvändEKOLOGISKAvaror så smakar det MER. Rulla in en späckstav (en strimla) saltgurka, lite sörfräst gul lök och en persiljekvist i varjeköttskiva och fäst ihop med tandpetare eller segelgarn
Smörj formen vik strömmings/sillfileerna och lägg tätt i formen. Pressadpotatis är gott därtill. Vispaca 2 dl grädde blanda i ett knippe finhackad dill, finhackad lök av något slag är inte ett måste, kalleskaviarca 1/3 tup, ett par dl chilisås, salt & peppar. 280°+ i ugn i ca 20 min, eller till fin ytabildats på dennalåda-gratäng
Formaköttbullarstora som golfbollar. Följer en matblogg på engelska som lägger upp helt otroligt finamatbilder med recept som jagalltid blir sugen på och igår låg Chicken parmesanmeatballs ute på sidan och jag kände att det där MÅSTE jaglaga
Köttbullar är en avdessa, en återkommandefavorit vid midsommar, jul och påsk. Här i Sverige har vi ju vissastandardrätter som alltid finns med vid alla högtider
Det är en helt veganskvariantavminafantastiskagräddstuvadevegetariskaköttbullar. Faktum är att om mangooglar lite, så är det faktiskt en temadag för något varendajäkladag
MammaScanrullaroftastminaköttbullar men jag tror banne mej att det ska bli ändring på det. Rullandettar visserligen lite tid men det är stekandetjag tycker är så trååååkigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.