Lägg köttbullarna i en smord eldfast form. Skala och finhacka löken. Bjud saffransris och raita till. Arbetasammanallaingredienserna utom sesamfröna till en smidig färs
Indiskaköttbullar med koriander. Arbeta färsen smidig och forma till stora, ovalaköttbullar. Skulle ha gäster där någon inte tålde gluten och en annan inte laktos så det blev ju lite huvudbry för en annan som inte tänker på det annars
Köttbullar. Blanda ägget och mjölken i en skål. Skär bort kanterna på brödet, skär i tärningar och lägg det i skålen så att det suger åt sig vätskan och blir mjukt
Det blir indiskaköttbullar i smakrik sås, toppat med pistagenötter och en frisk gurksallad därtill. Servera slutligen de färdigaköttbullarna med basmatiris
Tidigareharjagdragit mig för attstekaköttbullar, särskilt på vardagar. I dag fick smakerna oss attlängtatillbaks till Thailand - ett receptet från Livsnjutarnas gourmetkök
Lägg köttbullarna i en smord eldfast form. Skala och finhacka löken. Bjud saffransris och raita till. Arbetasammanallaingredienserna utom sesamfröna till en smidig färs
Forma färsen till köttbullar och bryn dem i en stekpanna med smör. Skala och hacka lök och vitlök och fräs utanatt det får färg i en stekpanna med smör
Indiskaköttbullar heter Kofta i det indiska köket. Köttbullar. De kanlagas till i olikavarianter, med varierande kryddning, beroende på från vilken del av Indien de kommer
Blanda färsen med övriga ingredienser och forma till köttbullar. Blanda gräddfil, gurka och kryddor. Börja med gurkan och skiva den tunt med en osthyvel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.