Jag är sådär förtjust när 80-tals modet börjar gå igen, jag känner liksom inte att axelvaddar och byxdressar är min grej, så jag har väl ett antal gånger dissat 80-talet
Populära inlägg. Het torskrygg i ugn. En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit. 4 st torskfileer (torskrygg) 1 pkt ekologiskt bacon 6 soltorkade tomate
Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker, lägg det i botten av glasburken. Tillsätt strösocker försiktigt så att lagren inte sjunker in i varandra (för en segare kaka använd farin eller muscovadosocker)
Ja då släpar det med inlägg igen, men men så blir det. Dessa bilder är från påskhelgen som bestod av mycket arbete, men en kväll hade vi goda vänner på middag och jag tror bestämt att de gillade det jag bjöd på
På långfredagen var vi hemma hos Alfons bästis Astrid & hennes föräldrar & firade påsk. Lovely trerätters med laxscones & champagne, oxfilé & chokladfondant
* Varva ost, citronskal och kryddor i en fin glasburk. * Häll på olivolja så att det täcker osten. * Låt stå i 14 dagar, då kommer kryddningen fram bäst
Konstigt nog har mina kläder krympt någon storlek den här hösten/vintern. Krymptrenden började när cykelsäsongen tog slut och om sanningen ska fram är det nog jag som blivit storleken större efter att ha ätit massor med god mat och tränat alldeles för lite
Skumma väl, och häll upp på rengjorda, varma glasburkar. Jag har ibland köpt torkade aroniabär att blanda i mysli eller bröd, eller pulver för att göra smoothien extra nyttig, men jag hade aldrig stött på dem "live" förrän jag hälsade på vännerna Stina och Åke i Luleå i höstas
Otyget med chipsätandet har fått vårt kära Folkhälsoinstitut att åtskilliga gånger höja ett förmaningens finger och beskäftigt läxa upp oss mindre vetande medborgare om det olämpliga i att undergräva vårt välbefinnande med sådan skräpföda
Sötis, här kommer receptet kära svägerska. Goddagens. Just hemkommen från en lååååång promenad. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.