Idag har jag kokat saft men även gjort körsbärspannkaka. I Sverige tror jag inte att körsbärspannkaka är så vanligt, men däremot i Frankrike där den går under namnet Clafoutis
Recept (2-4 port). Smörj en mindre ugnsform (22-26 cm). Grädda clafoutin i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter (beroende på hur tjock den är och storleken på din form) tills att ugnspannkakan är gyllene och smeten har stannat. Related 2-4 port)
Veckans söta - Körsbärsclafoutis - Körsbärspannkaka. För min del får värmen gärna stanna så långt in i september som bara möjligt också - kyla kommer vi få mer än nog av sen ändå
Idag har jag kokat saft men även gjort körsbärspannkaka. I Sverige tror jag inte att körsbärspannkaka är så vanligt, men däremot i Frankrike där den går under namnet Clafoutis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.