I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dinafavoriter. -) men jag tror du kommer att gilla de här också, samma ingredienserliksom men det går så mycket fortare när allt åker i en långpanna
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör sedan ner mjölblandningeni äggsmeten. Häll smeten i formen. Hyvla tunna smörskivor över smeten (använd osthyveln)
Denna gång inspirerades jag av ett recept på raggmunk ilångpannan, från boken 'Mera vego' av Sara Ask och Lisa Bjärbo, och hade irivenpotatisi pannkakssmeten
Här kommer recept på de kakor som jag bakade när vi hade varit och plockat jordgubbar. Denna långpannekaka går jättebra att göra med vilka bär man vill och har tillgångtill
Eftersom jag periodvis har väldigt ont imina händer och fingrar så har jag nästan gjort det till en ny vana att trycka ut bröddegen ilångpannanistället för att forma den på annat sätt
Häll ut den färdigjästa degen på plåten och tryck med mjölade fingrar ut den jämt i hela långpannan. Oftast bakar jag matbröd på vatten och torrjäst, av ren bekvämlighet,
Kardemumma det gillar jag och den här kakan hittade jag hos Cupcakefluffan men jag dubblade receptet (utom med bakpulvret) och gräddade i en långpanna istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.