Den här enkla bärkakan är supergod bara som den är eller med en klick grädde eller glass till. Sitter med datorn i knät efter en hektiskt dag på jobbet
Igår var jag bjuden på en middag och jag bestämde mig för att baka något att ta med. Hade både blåbär och jordgubbar hemma så dessa fick vara en del av min kaka
Sätt inlångpannanimitten på ugnen. Vispa ägg och socker pösigt, smält smöret och tillsätt. Blanda samman alla torra ingredienser och rör ner det i smeten
Vispa ägg och socker. Blanda vetemjöl och bakpulver, sikta ner det iäggvispet. Tillsätt mandelmassan, smöret och citronen och rör tills allt är väl blandat
Här iRoskilde har våren kommit på riktigt. solen skiner, vinterjackan har gått iide för gott, knopparna slår ut, och fåglarna sjunger i munnen på varandra - UNDERBART
Skördetid för mycket nu. denna enkla Bärkaka, med blåbär, hallon och smultron. =D Idag har vi satt krusbärsvin på jäsning, första gången, ska bli spännande att se hur det lyckas
Sega och alldeles knäckigai smaken blir de här havrekakorna med massor av torkade bär i. Jag använder en blandning med russin, blåbär och granatäppelbitar, men det går lika bra att blanda frisktutifrån vad man gillar
Hittade en lapp med ett "gammalt" recept som legat i en låda ett bra tag sen senast jag bakade den. Ett mellanting mellan kaka och paj kan man nästan säga, men den har inget pajskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.