- När blandningen verkar ha "smält ihop" bra, blanda ihop den med cornflakesen i en bunke. - Bred sedan ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper och häll över den smälta chokladen
Krydda med tomatpurén, vitlökarna och lagerbladet. Lägg dem i kastrullen med steklökarna. När grytan stått så länge i ugnen att köttet faller sönder häll då på champinjonerna och smålökarna tillsammans med buljongen
Jag avslutar temaveckan med en gudomligt len och härlig chokladmousse. Fram med alla bunkar igen. Sätt bunken med äggvispet över vattenbadet och vispa ordentligt tills du får en skummig kräm som är lite varmare än fingervarmt
Lägg i moroten, purén och den krossade vitlöken och låt fräsa med under en minut. Häll i buljong och vin och krydda med timjan, salt & peppar och lagerblad
Full med choklad och riktigt saftig. Vispa äggvitorna med en nypa salt tills det är fluffigt. Tillsätt resten av äggvitorna lite i taget, varvat med siktat vetemjöl
Servera i skål och toppa med exempelvis kokosflingor och mullbär eller fikon som här. Det kan inte bli annat än succe och glädje för både smaklökar och kropp med denna goding ❤️ Vill du hellre dricka denna som smoothie så fyll på med 1 dl vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.