Nu är det bara fyra dagar kvar till jul och det är hög tid att förbereda all julensgodamat. Kanske jag får bjuda på lite inspiration och tips på goda julrätter, som även kan förgylla din jul
Expressen, Allt om LCHF, Julbak, foto. Martin Skredsvik, text. Mariann Andersson. Vill passa på att önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR
Jo jag vet, alla lägger upp recept på kola just nu men jag bara måste göra det jag också. så jag kommer ihåg till nästa år vilket av alla recept jag ska göra efter
The post Julensgodaste glöggrecept. Varje år gör jag min egen glögg. I två veckor medan glöggen står och puttrar för sig själv i ett hörn doftar det alldeles underbart i hela huset
Sätt ugnen på 175°. Smörj och mjöla 2 limpformar. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Häll i filmjölk, sylt och sirap och blanda till en jämn smet/deg
Min goda smörkola med smak av kanel och vanilj. Idag blir det inget tips på fredagsmys utan istället lite tips och förslag på mat och annat gott att fixa till julbordet och julfikat
Smula jästen i en skål. Smält smöret och lägg i russinen. Tillsätt porter och vatten, och värm till 37°. Häll lite över jästen och rör tills den lösts upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.