Tja, jag fortsätter väl att baka mig igenom "Julens Söta Saker" men i glutenfri tappning förstås. Börja med att lägga rusinnen i blöt i rommen några timmar, och låt dem sedan rinna av i en sil
Tag ut plåten ur ugnen och lägg en noblesse över varje kaka, medans dem är varma. Förra veckan vart det saffransbullar med mandelmassafyllning, smak av apelsin och russin, Igår kokade jag knäck och idag så har jag snört ihop rocky roads, chokladbollar med choklad och ett av julens måste i min frys, nämligen dumlekakor
Jo jag vet, alla lägger upp recept på kola just nu men jag bara måste göra det jag också. Lägg ett bakplåtspapper i en liten långpanna ca 20x30 cm (för 80
Tillsätt äggen, ett i taget och vispa emellan. 3 ägg. Rör matfett och socker poröst. Blanda ihop mjöl, bakpulver och frukten innan du blandar ner allt i smeten
Lägg de hackade äggen i botten på formen. Så nu ska jag iallafall på veckorna hålla mig till detta, så får vi se om jag får samma resultat som sist Ägg och räkgratäng1 liten form för 2 personer5 hårdkokta ägg500 gr räkor (Skala själv, mycket godare)Bechamelsås, vit sås (Vill du vara riktigt strikt tar du inte vetemjöl i såsen utan en skvätt grädde istället)Krydda såsen med cayennepeppar och salt och hackad dill. 5 hårdkokta ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.