Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Jag testade att göra den med blåbär och den blev riktigt god. Jag testade att göra egen BBQ sås till midsommar och det var ju väldigt enkelt och man kan verkligen variera den efter sin egen smak
Jag valde att låta marmeladen enbart smaka smultron så det blev inga "extra" smaker. Smultronen brukar oftast stoppas direkt i munnen när vi plockar dom, men idag plockade barnen 1 liter som jag kokade marmelad på
Koka upp rabarberskalen tillsammans med socker och vaniljsocker på låg värme, ca 3-5 minuter Sockret ska smälta in i rabarbern och rabarbern förlora lite av sin volym Lägg upp skalen ett i taget på en bakplåtspappersklädd plåt Skjuts in i ugnen ca 15-20 minuter
En paj med en smakav sommar passar väl perfekt när det är rena rama höstvädret utanför fönstret. Men hörrni, nu behöver vi piggas upp med en riktig gofika
För en vecka sedan (på mors dag) bjöd jag på en härligt chokladig gräddtårta med bär. Grunden är en chokladbotten som är som en brownie, vilken är toppad med vispad grädde och valfria bär
Kör i genom hallonsåsen med en stavmixer. Något jag fortfarande drömmer om men nu har jag i alla fall fotat lite hallonsorbet i en klunga med dessa vårliga sippor
Blanda ca hälften av bärsaften med färskosten och florsockret. Förra helgen bakade jag denna goda moussetårta med skogsbärsmousse och vit chokladpanacotta med en browniebotten
) i även med zuccinin skuren i ganska stora halvmånarfinhacka stjälkarna av koriandern och i med de med, samt grönsaksbuljongtärningenSalta och peppralåt koka ner , smakaav, tillsätt ev mer salt, peppar
Köttgryta medsmakav sommar. Men nu är det dags att dela med mig av min favoritrecept på köttgryta. Kanske verkar lite konstig kombination med björnbär och gorgonzola i köttgrytan
Dela med dig till dina vänner. Jag får aldrig nog av smoothies. Hur många nya smoothies jag än testar så har jag ändå en favorit som jag alltid kommer tillbaka till
Något som verkligen definierar sommaren är nypotatisen, eller färskpotatisen som den också kallas. Här om dagen så hade jag en skål över, men i stället för att steka den som jag brukar, så slängde jag ihop en potatissallad som jag blev riktigt nöjd med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.