Idag bjuds det på tre mycket enkla och snabbgjorda jordgubbsbakelser. För att göra dem bakar du helt enkelt en rulltårtsbotten, tar ut cirklar av den och och garnerar de små bottnarna med vispad grädde och jordgubbar - klart
Tina filodegen och skär ut 16 stycken runda plattor, t. ex med hjälp av ett glas. Lägg de runda plattorna på en plåt med bakplåtspapper och sikta över lite florsocker
Igår gjorde älskade maken en supersmarrig efterrätt. Har ni sett Carte Dor´s reklam så kanske ni känner igen er och jag måste säga att det blev riktigt smarrigt och det blev många olika smaker som gifte sig med varandra
Nu är det nedräkning även för mig. Det är bara en arbetsdag kvar till min sommarsemester börjar. Fast det är kanske fel att kalla det för sommarsemester när sommarvärmen vägrar komma hit för att stanna
Ta fram jordgubbsbakelserna cirka 30 minuter före servering. Nu var det ju så att jag ska jobba imorgon natt och på så vis inte kan ha något riktigt nyårsfirande, så jag och Berra njöt av "nyårsmiddagen" igår istället
SOMMARLOV. Ja nu är det verkligen hög tid för skolavslutningar och studenten och när man ser alla dessa studenter med sina vita mössor blir man allt lite nostalgisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.