Mousse medjordgubbar, lime och vit choklad (ca. Mixajordgubbar och socker. När allt är försiktigtihoprörtportionerar du ut moussen och ställer portionerna kallt i några timmarinnan du garnerar medrivetlimeskal och vit choklad och serverar
Variera den â€vanliga†mörk-choklad-ischokladenmed denna vitamed en frisk smak av lime. När ischokladen stelnat, riv skalet från två lime och dekorera med
Återigen en läckerhet som kollegan Lena har bjudit på, nämligenvit chokladtryffel medlime. Jag som vanligtvisinte är så galen ivit choklad föll pladask vör de här små sötsyrligaläckerbitarna
Marinaden är riktigt god att äta ihopmed chokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
FYLLDA JORDGUBBARVITCHOKLADFROSTING. Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klickvispad grädde men de som finns att köpa ibutik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Den här desserten är verkligen en av de godaste jag har ätitnågonsin
Blanda med socker och vänd ner jordgubbarna, lime och socker. Häll i mascarponen över digestivekexen toppa medjordgubbarna + lite krossade digestive kex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.