En burk med rabarber står och är ledsen i frysen. Jag har ju redan gjort en rabarbermarmelad på bloggen, men denna blir lite annorlunda med kardemumma i
I går kom jag äntligen till skott med min rabarbermarmeladoch den blev himelskt god. Egentligen är inte marmelad något som vi äter så värst ofta men jag tycker att det är så himla roligt att göra och det känns så lyxigt att göra egen och det blir så gott
Jo man tittar i fruktkorgen och hittar nektariner, man tittar i frysen och hittar jordgubbar, man tittar i kylen och hittar smör, man tittar i skafferiet och hittar mjöl och socker och en tetra med vaniljsås, saken är klart på med ugnen och börja laga en härlig smulpaj
Tips på en super super god jordgubboch fläder tonic. Sila bara bort ifall det är stora bitar som kanske inte mixtrat bra annars är det så gott med jordgubbs resterna
Jag har bloggat om det förr och funderat på vad tusan jag ska göra av all min rabarber. Förra årets krusbärsmarmelad blev en fullträff så kanske en rabarbermarmelad vore något
Det firade jag och Milo genom att göra lite frukt glass. ) Denna läskande fruktglass/sorbet tar endast några minuter att göra och du behöver endast 2 ingredienser. 4 st kiwiCa 200 g jordgubbar (frysta el färska)Mixa kiwin ochjordgubbarna försigLägg fruktmoset i en isglassform, knacka lite lätt i bordet så ev luftbubblor försvinner. Ca 200 g jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.