Men vi kör på havregryn i denna familjen. Havregrynen mal jag i blender till mjöl. 5 dl havregryn (som mals). Låt jäsa i en timme och grädda i 225 grader i 20 minuter. 5 dl havregryn
Mycket chokladsmak och det händer något med havregrynen. Rutorna jag bakade i går blev mycket omtyckta och de flesta tog en ruta till, gott betyg antar jag
fördela halvfrysta jordgubbaroch hackad vit choklad över smeten. när hösten nu ibland ger sig till känna i form av spöregn och allt annat än milda brisar, så blir man sugen på att bevara sommaren
Jo man tittar i fruktkorgen och hittar nektariner, man tittar i frysen och hittar jordgubbar, man tittar i kylen och hittar smör, man tittar i skafferiet och hittar mjöl och socker och en tetra med vaniljsås, saken är klart på med ugnen och börja laga en härlig smulpaj
Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål. Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregräddeoch slutligen honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.