Choucroute surkålbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)lökäpplebuljongkumminlagerbladsalt och pepparett plockat fläskläggFräs bacon och vänd ner resten av ingredienserna
JohanJureskogs talg kommer i en av de högsta kvalitetsklasserna som går att få tag på. "– Talg är en av mina viktigaste råvaror i köket som jag använder till allt från stekfett och frityrolja till smaksättning i såser, säger Johan Jureskog
Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare med bröd till middag. Det smakar så mycket bättre med egna hamburgare tycker jag och så vet man precis vad som finns i
Hamburgare som lyxas till med två såser blir fin helgmat att bjuda på. Med lite tid och omsorg kring tillbehören blir denna i grunden enkla anrättning något alldeles extra
1. Hamburgare. Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och fräs lök och svamp tills svampen har vätskats ur och fått lite färg
Blanda samman allt utom pepparmixen. Forma 4 hamburgare och klappa in pepparmixen. Stek. Mot slutet kan du lägga ost på dem och låta den smälta ned under lock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.