Johan Jureskogs ”Hamburgare Choucroute Garnie”
nigab.se
nigab.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gula lökar, skalade och skivade
  • 1 burk surkål, ca 800 g
  • 2 lagerblad
  • 5 krossade enbär
  • 1 krm krossad vitpeppar
  • smör eller ister
  • 0,5 l fläsk- eller kalvbuljong från tärning
  • 0,5 l Cave de Turckheim Pinot Gris Réserve
  • Hackad kruspersilja
  • 200 g bringa
  • 200 g short rib
  • 200 g högrev
  • 200 g rostlock
  • 100 g hängmörat fett
  • 50 g talg till stekning
  • 6 skivor av osten Svarta Sara
  • 1,5 dl majonnäs, gärna "extra tjock”
  • 2 msk dijonsenap (mer om man vill ha tryck)
  • 1 dl skivade cornichons
  • 6 fina hamburgerbröd
  • 12 skivor krispigt bacon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.