Johan Jureskogs kålpudding
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st vitkålshuvud
  • 500 g fläskfärs
  • 1 dl grädde
  • 100 g grötris (kokt i mjölk och 2 kalvbuljongtärningar)
  • 0,5 dl kallt vatten
  • 1 st gul lök (finhackad)
  • 3 msk ströbröd
  • 5 st ansjovis
  • 1 msk sirap
  • kryddpeppar, mald
  • salt
  • peppar
  • smör
  • 1 st vitkålshuvud 500 g fläskfärs 1 dl grädde 100 g grötris (kokt i mjölk och 2 kalvbuljongtärningar) 0,5 dl kallt vatten 1 st gul lök (finhackad) 3 msk ströbröd 5 st ansjovis 1 msk sirap kryddpeppar, mald salt peppar smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.