hamburgare

hamburgare

Högrevsburgare

Högrevsburgare

Dela köttfärsen i 10 lika stora delar och tryck ut en liten rund hamburgare mellan handflatorna. 1. Lägg köttfärsen i en bunke, salta och peppra, häll på vatten och blanda försiktigt ihop färsen med händerna
Klassisk hamburgare

Klassisk hamburgare

Forma hamburgare av färsen, salta och peppra med svartpeppar. Ett tips är att lägga dressing eller majonnäs och ketchup underst på underbrödet, sedan strimlad sallad, vidare hamburgare, baconskivor, inlagd gurka, hackad lök, skivad tomat och sist toppa med locket (brödet)
Världens näst bästa burgare

Världens näst bästa burgare

Picklad och stekt lök6 silverlökar. Lag0,5 dl ättika 1 dl strösocker 2 dl vatten 1 msk gula senapsfrön 1 msk bruna senapskorn mycket smör, till lökstekning
Cheeseburgare

Cheeseburgare

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Cheeseburgare 400 gram nötfärs 1 krm salt 1 krm svartpeppar 200 gram skivad cheddarost 0,5 huvud isbergssallad 2 st tomat(er) 0,5 st rödlök(ar) 280 gram hamburgerbröd Dressing 1,5 dl gräddfil 1 msk tomatpuré 1 tsk sambal oelek 0,5 tsk flytande honung 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Hamburgare

Hamburgare

Duka fram hamburgare och alla tillbehör på bordet. Nu är det bara att montera sin egen hamburgare. Forma färsen till 4 tunna hamburgare
Saftig högrevsburgare | Köket.se

Saftig högrevsburgare | Köket.se

Bröd1,4 l vetemjöl 50 g jäst 25 g smör, rumsvarmt 5 dl vatten, 37 grader (fingervarmt) 1,5 tsk salt 60 g smör, kylskåpskallt och tärnat i smått