Ingredienser. Blanda en glasyr av florsocker och vatten. Florsocker blandat i Vatten. 1⅓ dlmalen sötmandel. 2 dlFlorsocker blandat i Vatten. Slå i en långpanna 30x40 cm
Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt vatten lite i taget tills degen är lagom mjuk och. 2 dl vatten. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan. Stek kakorna i en väloljad panna, ca 2 min på varje sida. 2 dl vatten. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Stimla kycklingen och paprikan. Hacka löken. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Här handlar det om fina råvaror och inte enendas lite tillsats. Läs om denhärligaupplevelsenHÄR. Det varen riktigt kul dag i köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller enhärlig bulgursallad. Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.