Du kan till exempel lägga rotfrukter, timjan eller lagerblad i vattnet. Du kan också byta en del av vattnet mot krossade tomater och koka ihop vätskan till en lagom tjock sås när kotletterna är klara
Så här har vi alltså en inte så söt digestivebotten, ett väldigt tunt lager mörk choklad, ett lager dulce de leche och sedan ett härligt lager tryffeltäcke
Mattias är den som brukar stå för tillagningen av den gamla klassiska husmanskosten hemma hos oss. Det har blivit köttfärslimpa, Wallenbergare, pannbiff, ugnsbakad falukorv etc
Diggar ju detta med ugnslagat. Smakerna blandar sig så gott och som de flesta småbarnsmorsor är man en varm anhängare av ordning med dille på att plocka, därmed är det en skön känsla att ha kunnat plocka undan i köket medan maten lagar sig klart
Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med. Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag
Pressgurka är gott det vet ju alla, men hur många gör så här. Genialiskt. Foto. Winborgs / Unilever. Recept. 1 dl ättika, 12%2 dl socker3 dl vattenVitpeppar, dill och chili efter tycke och smak Gör så här
Därför lagar jag återkommande delikatesser från det Österrikiska köket och blev extra glad när den spännande vinimportören Gladivin visade mig nyheten Nittnaus Blaufränkisch Edelgrund, ett lokalt och ursprungsmärkt rödvin från Burgenland
Jag har gjort både med och utan gelatin och det fungerade även med samma recept men utan gelatin men då nöjde jag mig med två lagers mousse för säkerhetsskull
Det enda du behöver är två stora anklår, en halvliter ankfett, några timjankvistar, lagerblad, vitlök, muskot, salt, peppar och en skvätt vitt vin, sen är det bara att köra igång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.