Bräsera fläskkotletter, alltså att bryna dem och sedan koka dem i lite vätska, gör kotletterna sådär härligt möra eftersom bräsering bryter ner fibrerna i köttet väldigt effektivt
Med anor från Medeltiden gör bondbönsvälling skäl för epitetet klassiker. 6 portioner Med anor från Medeltiden gör bondbönsvälling skäl för epitetet klassiker
Okej hörni, den här kakan är fantastiskt. Helt gudomligt god. Om ni som jag har en stark utvecklad kärlek för tryffel och dulce de leche så kommer ni att älska den här kakan
Mattias är den som brukar stå för tillagningen av den gamla klassiska husmanskosten hemma hos oss. Det har blivit köttfärslimpa, Wallenbergare, pannbiff, ugnsbakad falukorv etc
Koka upp farinsocker, sirap och vatten. Tillsätt kryddorna samt bikarbonaten upplöst i konjaken. Häll alltsammans över smöret och rör tills smeten är kall
Smakerna blandar sig så gott och som de flesta småbarnsmorsor är man en varm anhängare av ordning med dille på att plocka, därmed är det en skön känsla att ha kunnat plocka undan i köket medan maten lagar sig klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.