Vi firade mig i helgen som var men ja fyller inte år förrän den 7e September. Japp då blir man hela 31år,lite läskigt är det allt men ska inte klaga för då får man ju presenter fast dem tyckte att ja är för gammal för sånt så kan ju glömma drömmen om Kitchen Aid
Jag köpte in ”rundlar” (som jag tidigare använt till det här receptet) och tänkte göra dem som mini-cakes, men sen har det dröjt tills min mammas födelsedag för en vecka sen innan jag faktiskt testade att göra dem
Lägg till sist på det tredje bottnet. Dark Chocolate Raspberry LayerCake. Denna super goda chokladtårta består av ett saftigt Devil's food cake chokladbotten, två lager med hallongrädde och chokladfyllning och en Dark chocolate fudge frosting
Gillade ni min Very Cherry ChocolateCake, så är den här några strå vassare. Glad Måndag. Hoppas att ni alla haft en alderless underbar start på det nya året
Ta första botten och centrera på en ”spinning plate” eller ett tårtfat. Receptet är från Kanal 5 från Roy Fares nya program United States of Cakes. Double Chocolate and Raspberry CakeMörk chokladcremeux 10 min 200g Mörk choklad 64%45g Strösocker (1/2 dl)60g Äggula (4st)175g Grädde (1 3/4 dl)150g Hallonpuré (1 1/2 dl)35g Cognac (2 msk) om man vill. Låt tårtan vila minst 20 minuter i kylen mellan varje lager, om det slarvas här kan det göra stor skillnad på slutresultatet
Nu ska jag gå och fota en alldeles underbart god vit choklad cheesecake som jag gjorde igår. Double ChocolateCake200 g rumsvarmt smör270 g strösocker3 ägg60 g kakao300 g vetemjöl½ tsk bakpulver1½ tsk bikarbonat1 tsk vaniljsocker1 tsk salt3 dl iskallt vattenSätt ugnen på 175 grader
Igår hade mellantjejen 14-årskalas. Det blev hemmagjorda pizzor i olika varianter. Till efterrätt ville hon ha denna tårta som jag gjorde senast för ett par veckor sen ju
Chocolate lava cake, men underbar salt kolafyllning som bara vällde ur när man satte skeden i kakan. Såg ett program av The little Paris kitchen häromdagen, och blev helt superchokladsugen
Den här godbiten, som nu fått namnet Chocolate Banana Mousse Cake, bakade jag i helgen. Det är en no bake kaka (som alltså inte kräver ugn) i två lager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.