Janssonsfrestelse tillhör mina absoluta favoriter och numera även min älskade killes också. Denna variant är en mild krämig och snäll Jansson, ja helt enkelt barnvänlig och ett måste för alla som egentligen säger att de inte gillar Jansson att testa och för Janssonälskare blir det att säga Mmmm
Skala potatis och lök - skär dessa i tunna strimlor. Häll över ansjovisspad och grädde. Smörj en ugnssäker form ca 25x30cmVarva potatis, lök och ansjovis i formen - avsluta med potatis överst
Janssonsfrestelseoch amarone alltså. Och den bittra russin- och körsbärskaraktären tillsammans med vaniljen och chokladen i vinet passar perfekt till den gräddiga och salta karaktären hos frestelsen
Linas JanssonsFrestelse. Jag ställde mig och gjorde köttbullar ochJanssons när vi stigit upp kring lunch så varför inte äta det till frukost fast det är sen lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.