Jag hadeingen våg så jag har höftat ihopdet, detfinns oftast en vikt/volym tabell på paketen. Jag har varitinnepåPaindeMartin, en grym brödblogg och spanat lite
Vihadeliteförhoppningar om att de kanske hade några flaskor vintill vårt vinprovarprojekt eftersom detintedirekt kryllar av "fyndlisteviner" på systembolaget i vår stad
Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Skär köttet i lagom stora strimlor och lägg demi en platspåse
Fördelavitlökssmöret över köttet och ställ indeti ugnen några minutertills smöret smält. Om denlängsgående senan påfilénfinns kvar ska den skäras bort, annars dras köttet ihopunderstekningen
Lägg demtillsammans med citronen, vattnet och kanelstängerna i en kastrull och koka tilldeblir mjuka men inte för mosiga för det skall vara äpplebitar kvar
Men det verkar ingen vara intresserad av eftersom man inte gör någon ekonomiskvinstpå kort sikt av detta som dem stora företagen gör, men att man kan göra långsiktigavinster med en sådan aktion och spräcka multiföretagensblaha-blaha, det är ingenintresserad av
Detbliralldeles för lätt så, vad mig anbelangar. Även om jag har svårt att tro att de flesta av oss klarar av att hålla hans tempo, så var programmen bevispå att man med framförhållning och smarta knep i köket kan skapa riktigt vällagad mat på ganska kort tid
Till exempel kan man använda sig av en köpt marängbotten, och hinner man inte med att göra två olika glasslager kan man satsa på att istället göra dubbel sats av det ena
Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebärdet ju att vi resten av veckan har kött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.