"Jag plockar smultron vid vägens kant och trär sen upp dem på strån..."
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 personer
  • 200 gr rabarber
  • 2 krm vaniljpulver
  • 1-1,5 dl socker (smaka hur sött ni önskar)
  • 15 jordgubbar, delade
  • 1 gelantinblad
  • 3 äggulor 1 dl +
  • 1 dl strösocker
  • 1 citron, rivet skal och saft
  • 100 gr smör
  • 1/2 gelantinblad
  • 1 dl vispgrädde
  • 100 gr vit choklad
  • 2 msk Cointreau
  • 5 minuter Koka upp
  • 1,5 dl grädde
  • 1 dl kall grädde och likör, och ställ kallt i ca
  • 2 timmar Därefter vispar man chokladmoussen fluffig med elvisp

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.