Jagoch Johan plockade en hel hög igår medans lilla Oskar sov i vagnen och imorse hjälpte han mig baka en fin kaka av dom som smakade så gott att vi bakade en till kaka och la i frysen ^^
Men har lyckats med att sträcka mig i ryggen (fråga mig inte hur för jag har ingen aaaning haha) så det får väl bli till att köra ben fast att det är trappträning dagen efter
Jag går uppenbarligen på någon slags soppdiet. En varm soppa mättar bra och tinar upp själen när den bitska Stockholmskylan och höstmörkret (för att inte tala om vintern) gör tvärtom - sakta deformerar ens själ och tillstånd till en svart isbit
Jag bad om ett specifikt recept, och vips så kom det en drös med recept på mms… såå himla bra. Mmm, bakar man så pass mycket som jag gör ibland så tänker man ständigt på nya recept
Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med. Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag
Jag serverade soppan med ett riktigt gott och rejält bröd så att alla kunde äta sig mätta och glada. Soppälskare som jag är så gjorde det mig inte ett dugg
Min semester är nu över ochjag har lämnat varma Miami för ett kallare men ändå underbara Borås. När jag lagar med chili så låter jag nästan alltid fröna vara med
Själv har jag åkt på halsont och feber och orkar inte mycket just nu. Tyvärr tog jag inga bilder, men jag kan verkligen rekommendera hotellet Söderköpings Brunn
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Själv har jag svårt för när soppor blir för lika puré i konsistensen. Jag som själv är oerhört svag för fänkål och anis tycker att den pikanta smaken av Ricard höjde soppan till en högre nivå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.