Jaggissar att det inte bara är vi som har lax och annat gott kvar i kylen så här efter påsk. I receptet nedan har jag utgått ifrån att man lagar både mos ochfisk från grunden i fall niinte har rester hemma
Men jag känner mig fortfarande väldigt mör och trött. Tillmiddagigår gjorde jag laxburgare. I helgen var jagi Karlstad påNordiska Mästerskapen i Barbershop med min kör
Som varmrätt valde jag en surf'n turf som bestod av en grilladoxfiléoch en halv grillad hummerstjärt som serverades med pommes fritesoch en grillad majskolv
Ochjag tycker vikickarigång den här veckan utan krusiduller, utan pang på med en riktigtfikahit. Men ärligt hur mysigt är det inte att sittainneochfika med en attans massa tända ljus och en sprakande brasa allt medans regnet smattrar mot fönsterrutan, alltså jag får lätt julvibbar, det är bara julmusiken som fattas typ
Då menar jaginte rädda som i att vi annars skulle blivit utan middag, däremot rädda i att mitti arbetsveckan kunna njuta av något som närmast liknar en rekorderligsöndagsmiddag
När jag var litenoch hälsade på där tog jag varje morgon minlilla blåa plastmugg, med öron på bägge sidor, och knatade upp iblåbärsrisetpå tomten och plockade blåbär tillmin frukost
Lägg ivitlökenoch en stor nypa salt och låt fräsa i ett par minuter, ha sedan i tomatpuré, paprikapulver, krossade tomater, buljong och hälften av basilikan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.