Den maten ser jag till håller hög kvalitet och samtidigt som vi äter vår broccoli, vår kyckling eller vad det än må vara så pratar jag på ett avslappnat sätt medbarnen om på vilket sätt maten gör våra kroppar nytta
Den årligen återkommande internationella sparrisfestivalen närmar sig med storm steg ochden kungliga grönsaken, sparrisen, är den grönsak som får stå i centrum under ett antal intensiva veckor här framöver
Den som vill tar även lite svartpeppar och kanske något med mer smak, t. Under tiden plåten med sitt innehåll sköter sig själv i ugnen förbereder du det kött du vill servera till
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
1-3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar). 1 rödlök, skalad och skuren i tunna klyftor. 1 morot, skalad och hyvlad i tunna strimlor. Woksås1 msk japansk soja 1-3 msk gochujang (beroende på hur starkt man gillar) 1 dl hoisinsås. Wok1 rödlök, skalad och skuren i tunna klyftor 1 klyfta vitkål, i tunna strimlor 1 morot, skalad och hyvlad i tunna strimlor 75 g sockerärtor, strimlade i tunna tändsticksstavar 180 g böngroddar rapsolja (till stekning)
Häll den över färsen och blanda väl. Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Fräs köttfärsen i några matskedar olja och smula sönder köttet medan det bryner
Häll den över färsen och blanda väl. Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Fräs köttfärsen i några matskedar olja och smula sönder köttet medan det bryner
I alla fall så kanske denhär ört och vitlökskycklingen inte direkt är en vardagsrätt eftersom det är lite pyssel, inte så att den är svår på något sätt, men det är några moment som man kanske inte ha lust att mecka med efter jobbet, men till helgen är den helt suverän
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.