Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
I sig har tofu inte direkt någon smak men den går ju att krydda och marinera till i princip vilken smak du själv gillar bäst, och jag försöker alltid att ha tofu hemma så att jag ska ha ett bra vegoalternativ på lut
Och vill du leva naturligt föreslår jag en god mjölkdrink framför ”naturliga” bantar-shakes. För den som längtar efter att bli smal på ett naturligt sätt finns en hel uppsjö med bantningsprodukter som alla påstår sig vara just naturliga men som kanske inte riktigt håller vad de lovar – eller snarare som ger meränvad de lovar
-) och om man som jag är lite väl experimentell ibland, ja, då är det ju bara att göra sig en macka med alla röror innan man lägger ihop det, är det gott så är det bara att köra på
Hoppas ni har haft en ljuvlig dag. Det kan inte bli bättre än så. Kan nog vara det godaste jag gjort. Själv har jag och familjen kollat tavlor på förmiddagen
Om du har ätit väldigt lite kalorier under en längre tid, kan det vara så att din ämnesomsättning har anpassat sig till ditt låga energiintag och därmed sjunkit
Jagkommer att framledes införa en eller några dagar i veckan med endast raw food. Att blanda både grönsaker och frukt i en smoothie ger en härlig näringstät sallad, men i flytande form, som man även kan spetsa med exempelvis bittra örter för magen, som maskros eller koriander
NJUUUUUUT. Fibersirap vit och Fibersirap Gold som är ingredienser i kolakrämen beställde jag HÄR och HÄR där kan du också läsa mer om produkternas innehåll osv
Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet och det här receptet är väl ungefär det enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Jag är annars lite överkänslig när det kommer till potatisrester. Om man har njutit av potatis med feta och ruccola den ena dagen, och det blivit potatisar över, kan dessa någon dag senare fördel användas i en sådan anrättning
På tallriken låg rester av ugnsbakad lax med spenat- och dillpesto från veckan, ugnsbakade plommontomater, stekt Gårdshalloumi från Fontana (tips från Moma på Istagram tidigare idag) och ugnsrostad vitkål som Sonja (Dagmar´s Kitchen) bloggade om tidigare i veckan
Färsen var en fet och buljongblöt blandning av gris och kalv och de nämnda hackade gröna citronfyllda oliverna, och jagvarvade färsen med bacon och mjukkokta hela purjolökar (varifrån snodde jag idén med purjolökarna, någon som kan sin gastrohistoria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.