Låt degen hellre varalitekladdig än fast och torr. Dela varje tredjedel i tolv mindrebitar, och rulla bitarnatillkorvar som du sedan formar tilllussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme förjäsning
Tillhör du den där skaran som så gärna skulle vilja äta mer vegetarisktmen tycker attdet verkar för svårt eller tror attbarnen/samboninte ska äta så testa de här broccolibiffarna
Svängde ihopdettai morse men blev interiktigt nöjd tyckte inteattden stelande som den skulle. Tyckte senattdet verkade lite snålt såjagficktips om Katarinas kaka (recept nedan)
Det korrekta namnet förensådan rätt är terrine och som sådan borde denalltid betecknas, menvardagligt språkbruk har också häftat benämningen pâté på dessa rätter, som förövrigtalltid serveras kalla i motsats till de äkta pastejerna som kan serveras antingen kalla eller varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.