När man äter mycket lagad mat som jag gjort i sommar, måste bukspottkörteln producera enzymer för att spjälka maten man äter, eftersom att lagad mat inteinnehåller några aktiva enzymer
Jagligger o tänker på attjagvill ta ut granen som börjar se väldigt ledsen och hängig ut, (ungefär som min egen spegelbild just nu) Och jagvill ta bort tomten som bara står å ler å ser så ironisktglad ut närjag går förbi
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så ärjaginte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Men jag vet att det är en förbannat bra pajdeg så jag bryr miginte så mycket om varför. jag vet inte. "Men mamma, bara för att man gör en dum grej betyder inte det att man är en dum person
-) Så jagär långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Potatisenärinteriktigt som jagvill ha den ännu men det funkade riktigt bra med färskpotatis. Just attpotatisentillagas under grill gör nog stor skillnad, den får finfärg och blirinte alls blaskig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.