a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Stek bröden var för sig i en stekpanna med olivolja, ett par minuter på varje sida. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 3 500 g vetemjöl. 3 msk olivolja till stekning
Lång gräddningstid ger underbart söta tomater. stora tomater av bästa sorten (man kan även använda körsbärstomater, men förkorta då gräddningstiden i ugn)
Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat. Smeten blev otroligt bra och lättformad och rullas dom i lite ströbröd och parmesan så får dom lite extra krispighet på ytan
Servera med pasta och riven parmesanost. parmesanost. Blanda ströbröd och vatten i en skål och låt det svälla i ca 5 minuter. 3 msk ströbröd. 1 st ägg. 1 st vitlöksklyfta. 5 st citron. 1 st gul lök. 1 st vitlöksklyfta. 4 prt pasta
Det kommer att bjudas på pasta med två olika såser till. Passade även på att baka Italienska bröd, ett utan fyllning, ett med soltorkade tomater och ett med oliver
Gör goda köttbullar och lägg i såsen och servera med pasta. De italienska köttbullarna. Laktosfri är denna rätt om du utesluter parmesanosten i köttbullsmeten
Italienska biffar. Låt stå några minuter. Stek dem i oljan på låg värme. E-postadress. 1,5 dl parmesanost ( riven). Ca 2 msk ströbröd. 1,5 dl parmesanost ( riven). Ca 2 msk ströbröd
Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olivolja, honung och salt och rör om tills jästenlöst sig. Hacka löken fint och stek den mjuk och genomskinlig i olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.