Italiensksalamimed peppar, Körsbärstomater och Brieost…. Pajen serverades till en blandsallad med balsamicodressing samt en röra på creme fraiche och örter
Rör runt med en gaffel så att lös smet rinner ner. Strimla salamin och halvera tomaterna. Lägg på salami, tomater, mozzarella riven i bitar och basilika
Rör i persilja och smaka av med ev mer salt och peppar. 2 pers. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja
Jag donade därefter med maten och ett medelhavstema som mognat fram. Jag hade lagat upp alla pajerna redan på fredagen så det var bara att värma på dem medan gästerna gav sig iväg på en runda med frågor formulerade kring studenten själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.