Italiensksalamimed peppar, Körsbärstomater och Brieost…. Pajen serverades till en blandsallad med balsamicodressing samt en röra på creme fraiche och örter
Improviserade medpajdegen så det kunde har gått hur som helst men den blev perfekt. Tryck ut degen med händerna i en form, även upp på kanterna, och nagga degen med en gaffel
Den här pajen är så god så man får önskemål om att göra den till födelsedagar och typ varje helg. Tillsammans med en god sallad och vitlöksvinägrette så vill man inte ha så mycket mer
Den italienska var dock första gången och den blev god, väldigt enkel att göra med. Hacka löken och klipp basilika, tomat och skinka och blanda ihop med löken
Förutom vår standard quiche lorraine, som Axel prompt ska ha, så bjöds det också på en paj fylld med brieost, salami och tomater hämtat från bloggen Matplatsen
Fyllningen består av salt kola, chokladtryffel och Italiensk maräng. En ljuvlig pajmed extra allt. Pajen har jag gjort på en cookie botten istället för pajdeg
och ja den var supergod med sina italienska smaker. Pajmed smak av Italien. Jag garnerade med lufttorkad skinka, men man kan ju även lägga på lite hackad tomat och feta också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.