Det är klart, äter man inte helt strikt så är det ju bättre med vilketkokosmjöl som helst än att använda vetemjöl, men med de andra blir det inte heller lika bra resultat, det blir torrare ochhårdare resultat (har jag förstått efter att ha läst respons från LCHF-bagare)
Inte helt olikt det jag nu bakade. Surdegen ochkamutmjölet ger det här brödetväldig mycket karaktär. Det här långa brödet bakade jag härom dagen på rågsurdeg, vetemjöloch kamutvete
Tätt efter lingon – ochzucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare. Om brödet sjunker tillbaka när du knackar på det låter du det stå inne längre
grovt rågmjölhavregryngrahamsmjölvetemjöl (med extra protein - inte så mycket av detta. Jag tror inte det här brödet är så superkänsligt för varierade mått
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjölistället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Tänk bara på att inte fylla brödet alldeles för mycket så det inteblir för tungt. Eller varför inte äta några skivor som lunch tillsammans med en sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.