Inkokt lax med asiatisk touch serverat med potatis-och äppelsallad och currymajonäs
Erik Grödahl
Erik Grödahl
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 liter vatten 1 dl pressad lime rivet limeskal från två lime 10 vittpepparkorn 10 svartpepparkorn 1 morot i tunna skivor
  • 1 gul lök
  • ½ dl strimlad ingefära
  • 4-5 dl tärnad kall potatis 1 röd lök 1-2 salladslökar 2 äpplen persilja salt och svartpeppar olivolja
  • 3 dl majonäs (gärna hemlagad, recept finns på www.erikgrodahl.blogg.se)
  • 1-2 tsk curry
  • 1 röd finhackad chili
  • 1 gurka
  • 1 dl ättiksprit (12 procent) 1 dl vatten
  • ½ dl socker
  • 1 ½ kryddmått cayennepeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.