Kall inkokt lax med örtagårdssås och skarpsås
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 laxfilé, cirka 1 1/2 kg
  • 2 gula lökar
  • 4 lagerblad
  • 1 knippe dill
  • 20 vitpepparkorn
  • 2 msk salt
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl majonnäs, (100 g)
  • 1 1/2 dl hackad dill
  • 1 dl hackad gräslök
  • 1 dl hackad färsk dragon (eller 3 tsk torkad dragon)
  • Salt och peppar
  • 2 ägg
  • 2 äggulor
  • 2 msk senap
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk strösocker
  • En nypa vitpeppar
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • Dill
  • Citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.