Vi fick med oss en härlig goodiebag hem, som tyvärr inte tagits fram förrän nu. det blir ju lite då och då framdukat hos oss Men nu blev det lite annorlunda rätter, som definitivt kommer göras både en och två och massa fler gånger
Det är en soppa somvärmer, lenar och kurerar och framförallt är superdupergod. Det är som att det går in genom det ena örat och ut genom det andra, iallafall så har det varit men i och med denna kurs så börjar jag faktisk fatta…Iso, bländare, slutare och en massa andra tekniska termer och såklart annat man ska tänka på
Det är märkligt hur det kan vara precis lika skönt att äntligen få ta bort allt pynt som det är att äntligen få sätta upp det när det kliar i glitterfingrarna i början av december
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Soppa som vanligt idag, när det är torsdag. Kycklingsoppa med kokosmjölk och shirataki nudlar. Lite kul nudlar eftersom de ligger klara i en vätska i påsen, det är bara till att hälla av vätskan, sen är det klart
Nu gäller det att fundera ut några värmande rätter som passar till årstiden här hemma. Jag kom fram till denna soppan som blir veckans recept och jag blev mycket nöjd över min lunch
Fikabuffén på eftermiddagen var otroligt generöst tilltagen med både matiga alternativ som ostpaj, scones och laxsnittar och såklart en hel massa olika söta alternativ
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Ingredienser Portioner. 4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk olja ca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnad tillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpeppar ca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.