Vi fick med oss en härlig goodiebag hem, som tyvärr inte tagits fram förrän nu. det blir ju lite då och då framdukat hos oss Men nu blev det lite annorlunda rätter, som definitivt kommer göras både en och två och massa fler gånger
Av buljongen blev det sedan en kycklingsoppa som jag nästan vill tillskriva magiska egenskaper. Det råkar vara så, att jag sedan några veckor tillbaka tillbringar dryg timma varje måndagskväll i simhallen, eftersom våra två äldsta barn går i simskola
Ett cafe utan kyldisk är inget lyckat koncept. Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.