Saftiga, mumsiga, gula, gyllene, smarriga, utsökta, goda, bullar till Advent. ) Idag har vi bakat Chokladpajer till en fin vän och så har vi bakat saffransbullar fyllda med ljuvlig mandelmassaochvit choklad, sååå jädra gott
Prova gärna att baka kakan med andra bär ochvit choklad är absolut inget måste. Ljummen äter vi den med en kula glass när den är nybakt, i morgon åker resterna med till stranden
Prova gärna att baka kakan med andra bär ochvit choklad är absolut inget måste. Ljummen äter vi den med en kula glass när den är nybakt, i morgon åker resterna med till stranden
Den här muffinsen (och dess kompisar som är uppätna redan) är nog de godaste muffinsarna jag bakat (möjligtvis oavgjort med dubbelchokladmuffinsen med mockaglasyr)
Riv mandelmassanoch blanda med mjöl, socker och salt i en bunke. florsocker att toppa med. Rör ner choklad och saffran i det smälta smöret efter att du har tagit bort kastrullen från plattan
Denna blev verkligen helt fantastisk och är svår att misslyckas med. Blanda ihop alla torra ingredienser, tillsätt sedan smörblandningen, mandelmassanoch till sist äggen
Saftiga och fina saffranslängder med en oemotståndlig fyllning av mandelmassaochvit choklad. Smula jästen i en bunke och rör ut den med lite av degspadet
Mortla saffran med lite socker. Riv mandelmassaoch nästan all vit choklad och strö ovanpå. Ta ut dem ur ugnen och strö över lite riven vit choklad på bullarna när de fortfarande är varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.