Låt stå och gosa till sig medan du gör smeten. Receptet kommer från bloggen "Bakverk och fikastunder" (mama), men jag har lagt till socker och kanel på äppelbitarna
Dekorera med pecannötterna och hyvlad choklad sen pudra över kakao över hela pajen. Jag hade gjort soppa på hummer, räkor och torsk till förrätt och hjort med potatisgratäng till middag
Pajen är lättbakad och du gör den i olika steg, Börja med pajdegen, kyl och förbaka. Kardemumma är en krydda som fungerar fint ihop med päron, smaka gärna av fyllningen med lite kardemumma – en kul twist
Blanda mazarinfyllningen och fördela över mördegen. 250 gr riven mandelmassa. Klä en rektangulär form 20 x 20 cm med bakplåtspapper. Fördela toscan på kakorna och höj ugnsvärmen till 200 och grädda 10 minuter till. 250 gr riven mandelmassa. 20 cm med. 200 och grädda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.