Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
Börja med kryddpastan och mixa alla ingredienser till en tjock smet. Indiskkycklinggryta,. Den här kycklinggrytan passar perfekt som en lite festligare vardagsmiddag
Gott till detta är ett härligt kokt basmatiris eller att äta direkt med bröd som bestick. Indisk mat är bland det godaste som finns och den här rätten är svårslagen
Mango chutney och curry är så gott - här blev det en variant med babyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mango chutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200. 1 dl mango chutney
Köttfärssås medmango chutney. Låt steka med en liten stund tills kycklingen fått fin färg. Tillsätt mango chutney i grytor eller såser och det blir alltid succé
En av mina söner älskar curry och ville att jag skulle göra något gott till gårdagens hockeymatch, så det blev en spicy gryta med kyckling, receptet har jag inspirerats från en gammal sparad mattidning
Perfekt för mer mingeltid med gästerna. Jag älskar indisk mat. -) Servera grytan med antingen ris eller couscous blandat med mandel, cashewnötter och/eller solrosfrön för lite crunch
Smaka av med salt och peppar. Placera lökskivor på botten av en stor ugnssäkergryta med lock. Skär snitt i kycklingen med en vass kniv och placera i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.