For myinternational readers. Det är inte en kaka. Det som dessutom är bra med denna dessert är att du kan göra en sats och sedan ha den i kylskåpet liggandes i ett antal dagar och servera när grannarna/kompisar kommer över för fika, när du vill ha en bit att käka på när du sitter och dricker ditt eftermiddagskaffe, eller när du vill ha en bit att mysa med till fredagsmyset
Det har en mysig yta, är lite småsegt, matigt om man har lite gosaker på det, mättande och otroligt gott att doppa lite olivolja efter att ha kört det i ugnen i ca tio minuter även dagen efter
I always take my time when choosing them at the grocery store. I make this new potato salad with green soybeans, radishes, dill and French dijon vinaigrette at least twice a week during the early summer season
Blanda alla ingredienser till marinaden och låt den stå ett litet tag. Seså, nu lägger du ner köttet i marinaden och låter det stå medan du fixar med grönsakerna
Dessa brownies är inget undantag. och proteinrikare - hugg in. Går finfint att frysa in också. )1/4 cup= typ 0,625 dl alltså typ 2/3 dl kakao 1 nypa salt1 tsk vailjextrakt (vaniljsocker)3/4 cup (= 1,875 dl) socker Sen kommer två saker man kan lägga till om man känner för det1 tsk kaffe1,2 dl hackad choklad (mörk)men jag skippade de tvåSÅ HÄR GÖR DU* Sätt på ugnen på 175 grader och olja en bakform i lämplig storlek* Mixa samman (använde stavmixer) bönor, ägg, kakao, olja, salt, vaniljsocker (dvs alla de översta ingredienserna + kaffe om du har) och häll smeten i formen. *In i mitten av ugnen i typ 30 min eller tills kanterna börjar släppa från formen
Fullkomligt älskar avokado, det är min favoritfrukt all times (jepp, det är en frukt). Förutom att den är supergod innehåller den mängder med vitaminer, mineraler, antioxidanter samt nyttiga fettsyror
Toppade med kanelstekta äppelskivor, kokosflingor och mer granatäpplekärnor. Ett utav mina favoritsätt att starta dagen på är frukostdejt med min bästa babe
For myinternational readers. Förra helgen bjöd jag in tjejkompisarna för en storslagen brunch, och en av favoriterna var denna banansmulpaj som var serverad i glas med "yoghurt-vaniljkräm", carob-sås och hasselnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.