När jag vakna på morgon himlen blir grå och fininte så mycket ljus. Original receptet är från Cupcakes From the Primrose Bakery by Martha Swift and Lisa Thomas
Continue, combining a third at a time, until both are incorporated. Butter and flour the sides of the cake tins and line the bases with parchment paper
Add the flour mix to the egg and sugar mix, be careful and add a little at a time. I’ve realized over the past days working through my recipe index how mybaking has changed, partly because after a while, all your traditional go to bakes has been uploaded, and you’re challenged to try new things
Jag lyckades fota minacupcakes idag så att jag kan lägga upp receptet. Men nu sitter jag här och bråkar med min dator, den har blivit mer än lovligt seg de senaste veckorna
Därför är jag otroligt glad att jag tillbringade de där minutrarna (okej då, timmarna) att blädra mig långt bakåt i Julies blogg Always with Butter, för det var där jag hittade det avgörande receptet och de mest inspirerande bilderna som direkt drog mig bort från datorn och ut i köket
I actually made this cake from a lemon-muffin recipe, baked it in a spring form and then, with help of an icing bag, applied the meringue and baked it again to cook the meringue slightly
Parmesan, finely grated, plus more for servingFreshly ground black pepper. (1 stick) unsalted butter, cut into pieces, divided1 small regular lemon or Meyer lemon, very thinly sliced into rounds, seeds removed1 oz
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.